Boş kontenjanlar için TÜBİTAK Fen Lisesi Merkezi Yetenek Giriş Sınavına katılmış ve asıl veya yedek listeden sıralamaya giren öğrenciler başvuru yapabilecektir.

TÜBİTAK Fen Lisesi ara sınıflarındaki boş kontenjanlara tubitakfenlisesi@gmail.com adresine nakil talep dilekçesi ekli mail atarak başvuru yapılabilecek.

Hazırlık, 9 ve 10. sınıflardaki birer kişilik boş kontenjanlar  için, TÜBİTAK Fen Lisesi Merkezi Yetenek Giriş Sınavına katılmış ve asıl veya yedek listeden sıralamaya giren öğrenciler başvuru yapabilecektir.

Başvuran adaylar için sıralamalar, TÜBİTAK Fen Lisesi Merkezi Yetenek Giriş Sınavında aldıkları puana göre olacaktır.

Son başvuru tarihi 20 Ekim Cuma günü saat 16:00'a kadardır.

13.10.2023 1234