İngiliz Uluslararası Eğitim Birliği (British International Education Association) tarafından bu sene beşincisi düzenlenen “BIEA International STEM Youth Innovation Competition” “Third Prize” ödülü

İngiliz Uluslararası Eğitim Birliği (British International Education Association) tarafından bu sene beşincisi düzenlenen “BIEA International STEM Youth Innovation Competition” yarışmasında öğrencilerimiz; Beren Su Uçan, Tuana Gülpınar ve Tuna Macif yaptıkları yatak çarşaflarından üretilmiş geri dönüştürülmüş pamuk ve biyopolimerler ile üretilen sürdürülebilir kıyafet projeleriyle “Third Prize” ödülüne layık görüldü. Proje süresince öğrencilerimize yardım eden @tubitakmam 'a teşekkür ediyor. Öğrencilerimizi ve proje danışmanlığını yapan öğretmenimiz Vanessa Zogopoulou'yu tebrik ediyoruz.

15.07.2024 252

15-07-202415-07-2024